Îmi place când văd numele românilor pe gardurile care trebuie


Răsfoim, răsfoim, căutăm subiecte, procrastinăm şi (opa!) se bulbucă ochiul brusc! Retina observă, neuronul pricepe – „Caras Ionut is a Romanian photographer…” . Bun, dă click, dă click, scrie de unu’ de-al nostru. Cum scrie, dar şi cum se vede!

Accesories. Caras Ionut

„Accesories”, Caraş Ionuţ

Vorbim aici de un articol despre un conaţional cu talente în ale fotografiatului, digitalului şi fanteziei. Adică imaginaţie şi creativitate avem mulţi, că ne este în „gena mioritică”, dar să ai capacitatea de a transpune imaginile alea nebune din cap în ceva ce poate să vadă şi muritorul de rând, e de apreciat!

One against all. Caras Ionut

„One against all”, Caraş Ionuţ

Atenţia celor de la Boredpanda.com a fost atrasă de viziunea suprarealistă a lui Ionuţ, care, într-adevăr, merită aplauze şi recunoaştere. În toată nebuneala asta de acum, când toată lumea „ştie” cu ce se mănâncă arta şi tehica foto şi suntem o specie de fotografi „înecaţi” de atâtea cunoştinţe, parcă îţi tresare inima când ocazional, chiar vezi ceva deosebit.

Happy Feet.Caras Ionut

„Happy Feet”, Caraş Ionuţ

Şi dacă se mai întâmplă să fie şi numele unui român pe gardul online care trebuie (adică e de bine şi nu mai e vreo ştire din afară în care furăm, omorâm, facem trafic, cerşim etc.) deja rânjeşti la monitor mai ceva  ca mâţa lui Alice cea băutoare de multe substanţe dubioase (Alice, nu mâţa…sau…nu ştiu exact).

Boarding.Caras Ionut

„Boarding”, Caraş Ionuţ

Latura de suprarealism din portofoliul lui Ionuţ se pliază perfect pe viziunea acestuia – „Marea majoritate a oamenilor, atunci când se gândesc la vise, se gândesc la vise frumoase, pozitive şi îmi place să cred că am reuşit să surprind acest aspect în lucrările mele. Însă, pe altă parte mă duc şi spre zona întunecată a viselor, referindu-mă aici nu neapărat la ceva ce poate fi văzut ca negativ, ci la un vis care nu poate fi înţeles sau poate da o stare de singurătate.”

Methamorphosis.Caras Ionut

„Methamorphosis”, Caraş Ionuţ

Suprarealism de vis sau de coşmar? Cu siguranţă fantezie şi o tehnică aparte. Oferim încă 10 puncte pentru tutorialele postate pe site-ul carasdesign.com, pentru că, la urma urmei, frumosul trebuie oferit. Iar dacă viziunea este individuală, cel puţin partea tehnică se poate învăţa.

Water world girl. Caras Ionut

„Water world girl”, Caraş Ionuţ

Fresh air.Caras Ionut

„Fresh air”, Caraş Ionuţ

Sursa: Boredpanda.comCarasdesign.com

Posted on 7 noiembrie 2013, in Litera proprie and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s