În trecere pe lângă vitezomanii bipezi. Sau ei pe lângă mine. MIB 2014


Sunt praf la alergat. Singura variantă în care rezist mai mult de un minut făcând treaba asta este dacă rămân fără bere / ţigări / amândouă şi mai sunt doar 30 de secunde până se închide cel mai apropiat magazin. Ăla de la colţul blocului. Nu că aş fi total „afoană” în ale mişcării, dar cu alergatul nu mă împac. Mai bine zis, epavele mele „plămânistice” nu se împacă. Şi recunosc, sunt prea comodă pentru aşa ceva. Eu prefer să fac altfel de maratoane, dar asta e alegerea mea. No, şi amu să trecem la subect!

Maratonul Internaţional Bucureşti 2014 – ne oprim câteva minute să vedem puhoiul de nebuni care aleargă după bani, după sănătate, că e „cool”, că n-au ce face acasă / au ce face acasă, dar au nevoie de o scuză să nu mai facă, sau pur şi simplu…că asta le place, dom’le! Fiecare să facă ce-i place, părerea mea!

Asta e un fel de „eu vă las în pace, aşa că să nu dea dracii să îşi bage careva botu’ în oala mea de ciorbă!”.

_DSC0025

Ce mi-a plăcut:

– sentimentul de a vedea ditamai „bulivardul închis”, fără maşini, claxoane, băgat/scos (ei bine, şoferii îşi băgau şi scoteau pe traseele deviate, dar eu nu am auzit, deci nu-mi pasă – că nu v-aţi da jos fundurile din maşinile alea vreodată, neam!);

cei 3 negri mititei (or fi fost mai mulţi, dar eu atâţia am văzut) care, practic, zburau pe lângă restul. Mici, dar ai dreacu! Pune-te cu kenyenii .

Cred că au fost 3…sau o fi fost doar unul care a trecut de 3 ori? De inspectat.

– domnişoarele costumate în Minnie şi Flacăvara violet pe poante/adidaşi (adicătelea o tanti cu tutu mov);

_DSC0021

The Guy Fawkes of fâl-fâl Romania (am avut un déjà-vu cu Roşia Montana);

– o tanti de pe margine care comenta cursa, mai ceva ca Ţopescu, atât telefonic, cât şi oricui vroia să o asculte pe o rază de 100m.

Bă, deci era aşa de nervoasă femeia aiaaaa! A trebui să mă ascund la vreo 2 copaci distanţă de frică să mă trezesc cu vreo poşetă pe cap şi să devin noua Monica ex-Columbeanu.

Oricum, băgându-mă ca musca ţeţe în lapte, bravo ăstora de aleargă aşaaa, de nebuni! Frate, recunosc, pe mine nu m-ar ţine. Eu pot doar să alerg până la restul fotografiilor de la MIB 2014. Sau BIM 2014 (nu vă mai place româna!). Daţi şi voi o fugă mai departe!

_DSC0059

_DSC0042

_DSC0055

P.S.: Eu nu am stat la finiş, dar oare acolo era „Prezidenţiale dă’ Românica Bachet Celingi” şi se dădeau căldări roş’ de la Ponta, în timp ce se cânta imnu, cu laba pe chiept? Hai că iarăşi am făcut borşu’ ghiveci!

Posted on 6 octombrie 2014, in Litera proprie and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s