Când babei îi va crăpa obrazul de ruşine şi dezbrăcatei, ovaru’. Sau invers?


Duminică se trece la „Jos nădragii” în metrourile bucureştene. Adicătelea care are (ne)norocul să circule pă sub pământ, de la ora 15:00, poate admira o defilare secsoasă de buci, ouţe şi…altele… congelate. Mă, da’ mult creier aveţi şi voi? Credeam că nimic nu va întrece prea curând isteria cu „Ice Bucket Challenge”, dar 2015 debutează în forţă cu „No Pants Subway Ride”.

 Adicătelea cum?

Adicătelea „No Pants Subway Ride” este un „eveniment global” (aşa zice Mediafax), care se organizează anual, de prin 2002, în mai multe oraşe demente, gen:

  • New York (unde a şi început dezmăţul, la iniţiativa Improv Everywhere, pentru că…America)
  • Amsterdam (ăştia au o scuză, sunt fumaţi şi în călduri)
  • Berlin (o vedem şi pe doamna Merkel la poponeaţa semi-despuiată? a, stai, am văzut-o deja)
  • Londra (noua formă de protest împotriva valului de imigranţi români)
  • Madrid (oleeee, no cheres nădragios)
  • Montreal (aicea, nenică, ger!)
  • Paris (mon baguette are tres mulţi ţurţuri)

Şi altele. Aaaa, şi Bucureşti.

nadragi

Sursa foto: mrconservative.com

În rând cu turma

Păi da’ cum să nu se fâţâie şi bucureştenii în curu’ gol. Cum? Toate ţările civilizate şi marile capitale fac aşa, iar noi nu? Urât, dom’le, urât! Gata, anul ăsta ne punem şi noi în rând cu lumea!

Deci, duminică, 11 ianuarie, de la ora 15:00, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi la ieşirea de metrou Unirii – Hanul lui Manuc, unde vor primi planul pentru rută şi modul în care vor fi organizaţi.

Dupe aia, hoarda încă îmbrăcată se împarte în grupuleţe de postat în anumite vagoane, iar liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuind fiecăruia o staţie specifică unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.”

Ejti nebun? Ete frăţică organizare acilea, mai ceva ca în Parlament!

În rest, e simplu – dai jos ţoala, intri în vagon şi te faci că plouă/ninge/e ger. Atenţiune, însă! Nu este permis accesul cu chiloţi tanga (huoooooo!!!!), ci doar cu boxeri sau pantaloni scurţi.

Metrorex nu vrea să vadă poponeaţa ta!

Cei de la Metropotam au făcut o întreagă anchetă pe marginea subiectului – „călătorii care participă la marea dez-textilare vor fi amendaţi”. Distraţi-vă aici. Mai pe scurt, Metrorex a luat legătura cu Poliţia şi ameninţă că le dă nişte palme usturătoare la funduleţul gol celor care … se lasă cu el gol (parţial). Pe de altă parte, organizatorii zic că s-au înţeles ei cu ăi mai mari. Nu mi-e clar dacă, până la urmă, văd chiloţei sau pantaloni scurţi. Mă rog…

nadragi1

Sursa foto: No Pants Subway Ride : Bucuresti, 11 Ianuarie 2015

Întrebarea de 100 de puncte: De ce?

Mă, eu vă dau cu copi-peist de pe pagina de Facebook a evenimentului. Restul, rumegaţi voi.

„ In esenta, Improv Everywhere este despre distractie. Credem cu tarie in “distractia organizata”. Activitatile noastre sunt o sursa distractiva de entertainment pentru participanti, pentru cei care se intampla sa fie acolo si sa ne vada live si pentru cei care ne urmaresc video-urile. E o reala satisfactie pentru noi cand venim cu o idée si o facem sa prinda viata.

Prin ceea ce se intampla, speram ca aducem senzatii tari in locuri care in mod obisnuit sunt lipsite de asa ceva si le oferim oamenilor o experienta unica si o grozava poveste de spus. Iesim sa demonstram ca o farsa nu trebuie sa implice umilinta sau jena, ci ca pur si simplu scopul ei e sa faca pe cineva sa rada, sa zambeasca sau sa se opreasca sa observe pentru cateva momente lumea din jur.”

Aşadar, ne vedem la Marea Dezchiloţare?

Cum de ce? Entărteinmănt, băăă! Adrenalină! Lipsă de băgare în seamă! Stai, că o dăm pe de ălea grele – „opreşte-te şi vezi lumea din jur!”. Ia, opriţi-vă cu tonţii şi observaţi-mi celulita! Haida de!

Posted on 7 ianuarie 2015, in Litera proprie and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Mi-a placut sumarul evenimentului. Poate ne vedem pe acolo. Le-am trimis inca o cerere la cei de la Metrorex, sa imi explice ce inteleg ei prin indecent, conform regulamentului intern

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s