Sindromul Corporatistului Zgâlţâit, marca BestJobs


M-am gândit ceva timp dacă să abordez subiectul, pentru că nu aş vrea să îi fac mai multă reclamă decât merită. Însă am aşa un sâmţ că treaba asta o va lua pe arătură oricum şi vreau să suferiţi alături de mine. Aşa, din dragoste rănită! Pentru că de la ora 13:00 mă bâţâi în scaun, cu deştele băgate în priză, fredonând „joburi, joburi, joburi”. Să îmi scoată cineva alienul ăsta din cap, vă rog!

Aşa să intraţi în sală la următorul interviu de angajare!

Alertaţi DIICOT, ANA, SRI, SMURD şi pe toţi popii cu parafă în frunte de la BOR, să vină să îi scoată pe ăştia din sevraj, să îi exorcizeze, să le dea dreacului un calmant, că mi se zgâlţâie neuronul în creier numai cât mă uit la ei. Ce ciuperca vieţii aţi tras pe nas, fraţilor?

Deci, aceasta este noua reclamă de la BestJobs. Printre altele, copiată de la o aberaţie japoneză, specifică totuşi culturii lor. Cu intenţie, cu neintenţie, strategie de marketing sau nu, cert este că îţi rămâne drăcia asta în cap mai ceva ca incantaţia psihedelică de la „farmacia inimiiiii, catenaaaaaaa!” (nu-i aşa că asta aţi interpretat-o melodios în căpuşorul vostru?).

Duhnească-se Internetu’ de această aberaţie!

Analiză pe text imagine şi interpretare

(ţinându-vă de nas, cu o vocea sictirită):

Agenţia de publicitate: Crăvăţica 1, Crăvăţică 2 şi Zgâlţo-Mâţâita Şefă sunt rugaţi să se prezinte la Departamentul „Halucinogene”. Crăvăţica 1, Crăvăţică 2 şi Zgâlţo-Mâţâita Şefă sunt rugaţi să se prezinte la Departamentul „Halucinogene”. Vă mulţumesc!

(cu gâfâiala de rigoare)

Crăvăţica 1: Moamă, uite cum îmi tresare mie burtica aşea sexos şi ce cravată şmecheră de la H&M mi-au dat ăştia! Frate, da-i greu, să-mi trag senvişu’ peste fese! E ca la cardio, aeroabe, din alea, mă ia cu transpiraţii. La casting nu au zis că trag atâtea duble.

(pă beat, băieţi, ritm adicătelea)

Crăvăţica 2: Stânga, dreapta, stânga! Caaascăăă gura! Stânga, dreapta, stânga! Uiteee-oooo muscă! Stânga, dreapta, stânga! Am o freză de câcat, ce dreacu-am fumaaaat?

Zgâlţo-Mâţâita Şefă:……………..

(femeia asta este atât de concentrată pe ce zice şi face, încât Sinele ei este în stadiul de negare )

632

Voi vă daţi seama că tanti asta a trebuit să repete rolul? Şi dacă apendicşii de pe fundal măcar sunt haioşi prin mecle, pe principiul „Uite-l bă ce faţă de bidon turtit are, hă hă hă!”, doamna a rămas, săracuţa, cu rolul de instanţă enervantă supremă. Bă, asta-i discriminare!

Cu mintea mea bolnavă nu pot să nu mă gândesc la o cină romantică între această făptură şi consort. Măi măi, pupicei, iubi iubi. Dar, vai, nu! Brusc, ochii se bulbucă, freza se ridică, zâna adoptă poziţia de „am o jenă-ntre picioare” şi începe incantaţia:

Joburi, joburi, joburi! Jobuuuuri, Joburi! Pă ritm, iubitu’, pă ritm!.

Posted on 5 februarie 2015, in Litera proprie and tagged , . Bookmark the permalink. Un comentariu.

  1. Iubesc mintea ta bolnava!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s