De mâine…


De mâine  cresc salariile bugetarilor. De mâine mă las de fumat. De mâine mă apuc de alergare. De mâine îmi fac timp şi pentru mine. Şi aş putea continua aşa, cu ajutorul vostru, până la Paştele Cailor.

Din seria promisiunilor pe care ni le facem zilnic în conversaţiile noastre proprii din cap (marca psiho-pupu), extragem morala potrivit căreia nicărei şi nicicând în istoria tuturor universurilor paralele nu a existat vreo unitate mai abstractă decât cea a zilei „de mâine”.

Image and video hosting by HilariousGIFs.com
Miroase a ziua de mâine…este…peste tot!

Mă uit peste horoscopul Doamnei Stela şi mă anunţă fatidic că săptămâna asta merg cu fruntea sus. Ca să evit mirosul picioarelor. Iar adevărul este că apa caldă de consum a fost oprită pentru revizii de vreo două zile. De mâine îmi încălzesc mai mult decât un ibric, întru scopuri de dezodorizare a membrelor inferioare.

Mă uit peste ştiri şi îmi promit că de mâine îmi fac şi eu partid să candidez la locale. E adevărat, nu mai prind alegerile din 2016, aşa cum nu mai prind nici Jocurile Olimpice din acest an.

Nu de alta, dar cică m-am apucat de cursuri de înot iar singurul lucru pe care l-am învăţat până acum este că de mâine voi înregistra la OSIM tehnica bolovanului creţ. Probabil de asta inconştientul (ori necuratul) m-a pus să gătesc un oloi întreg de fasole cu afumătură. Pentru flotabilitate şi propulsare prin generarea de bulbuci dorsali (m-am chinui să găsesc o exprimare mai elevată şi ştiinţifică, dar probabil că de mâine îmi va ieşi şi asta).

De mâine îmi voi pune şi eu câte 5 lei deoparte pentru „Prima Casă”. Mai ales că acum au votat în Parlament legea dării în plată. Sau mai bine mă apuc de jucat la Loto. Mă rog, aici ne mai trebuie un studiu de fezabilitate.

Dar cu siguranţă, de mâine reîncep aberaţiile pe acest blog! Piei Satană, asta s-a întâmplat chiar azi, chiar acum! O, Doamne, emoţiile! Mă scuzaţi, fasolea…baie…

Ne auzim de mâine, de când îmi vine şi mie apa caldă!

Posted on 13 aprilie 2016, in Litera proprie and tagged . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s