Ooo, da beibi! Acolo, la degetul cu ojă KFC!


Cred că am o problemă de în ultimul timp scriu numai chestii legate de mâncare, dar zău că tura asta nu mă pot abţine. Şi asta pentru că verişorul lui McObez, respectiv KFC (Cafecioi, pe numele lui de alint, acordat de subsemnata), tocmai ce a produs ojă comestibilă pentru clienţii lanţului de restaurante din Hong Kong.

Avem nuanţa de bej (asta înseamnă un fel de câcăniu mai deschis, pe limba masculilor) cu aromă originală şi nuanţa de roşu, cu aromă picantă. Realizat-au şi clip promo cu o tanti care îşi scuipă bucăţile de unghii ronţăite + un nene care probabil încearcă să ne transmită prin limbajul semnelor că îl arde la dorsală. De la condimente.

Cum se utilizează?

Mai întâi, îţi dezinfectezi unghiile cu soluţie din aia bună, Hexi parcă îi zicea, folosită în spitalele din România. Curăţă tot. Prin adăugarea unui extra-strat de carcalaci microscopici. După aceea te dai delicat de simandicos cu minunăţia de ojă pe unghii. Ai grija ca sub ele să deţii un strat de jeg de minim 5 zile, pentru un meniu complet. Aştepţi să se usuce oja şi voilà! Spor la lins şi ros!

Eu acum am o problemă. De discriminare! Înţeleg că publicul lor ţintă pentru această inovaţie, fără de care lumea nu putea trăi, este majoritar format din mâncători de chestii dubioase, motiv pentru care prinde. Şi pentru că marketing. Da’ uite că acum mi se umfle şi mie ţâţa de poftă!

Ce va urma?

Am încercat să-mi scot din cap inepţiile pe care le voi înşira în secundele următoare, însă nu am reuşit. Nici cu ştirile despre campania electorală proaspăt începută, şi nici cu articolele despre criza dezinfectanţilor din spitale (deşi iară mi’s mândră că mi’s gălăţeancă şi oraşul meu frumos de la Dunăre e vedetă, Spitalul de Copii din Galaţi fiind fruntaş pe lista unităţilor sanitare din care s-au luat probe neconforme).

Pe acest fundal trist de greţos, ca o româncuţă cu priorităţi bine stabilitate în viaţă, eu tot la oja comestibilă de la Cafecioi mă gândesc. Punându-mi următoarele întrebări scenaristico-fantastice:

* Ăia de au fetişuri cu leorbăitul degetelor de la picioare vor avea probleme de digestie de acum? În afară de cele neurologice? Nu de alta, dar cică acest sport extrem, pe numele lui „foot fetish”, poate trece de la forme simple precum mângâiatul şi leorbăitul, până la unele asupra cărora nu ţin să insist, dar cărora le zice „foot jobs” (vă prindeţi voi, că sunteţi băieţi deştepţi). Muică, ustură sau nu ustură? E cu aromă de pui pârlit picant după?

* Din punct de vedere olfactiv, dacă mă scărmăn în nas şi am ojă de asta pe degeţel, rămâne parfumul de Coco (Rico, nu Chanel) în nară? Şi pot să mănânc o felie de pâine cu muştar, dar aroma din nănăul meu să îmi zică de fapt că e Cafecioi? Sau se dizolvă oja în mucu’ strălucitor şi am un super-meniu la preţ redus?

* Are E-uri? Nu de alta, dar io mănânc sănătos şi dacă are E-uri, prefer să rămân la McDonald’s!

* Şi apropo de McObez, următoarea lor mişcare de marketing va fi producerea pastei de dinţi cu aromă de McPuişor, pentru îndepărtarea tartrului şi a resturilor de ojă dintre măsele?

Gata, cedez, capul meu nu mai rezistă! Atâtea posibilităţi!

giphy (1)

Posted on 6 mai 2016, in Litera proprie and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s