13 lucruri pe care TREBUIE să le faci Vineri 13


1. În primele două ore după ce te-ai trezit şi ai realizat că este Vineri, 13 să informezi cel puţin 5 persoane asupra acestui lucru. Nu contează dacă este tanti care face curăţenie pe scara blocului, vecinul de scaun din autobuz, colegii de muncă sau toată lista de prieteni de pe Facebook.

2. Să îl pocneşti pe blasfematorul care îţi va spune „Aste e o prostie, nu cred în rahaturi din astea!” şi să te scuipi în sân de treişpe ori. Dacă tu eşti cel care a îndrăznit să afirme aşa ceva, pocneşte-te singur.

3. Să citeşti neapărat 13 previziuni astrologice diferite când nu se uită şeful sau colegii la tine. Dacă una nu sună bine, să faci un event pe Facebook prin care inviţi pe toată lumea în weekend la o băută asezonată cu colivă, pentru că indubitabil tu astăzi mori. Deja simţi un junghi în ceafă şi buba aia de pe buca stângă, veche de 3 ani, sigur e cancerigenă.

4. Să DAI CLICK neapărat pe toate articolele de pe realitatea, cancan, libertatea etc. care te educă şi îţi spun ce NU TREBUIE să faci astăzi.

5. La berea de după muncă, să le spui tuturor celor de la masă că legea dării în plată a intrat în vigoare astăzi, deci tot sistemul economic din România se va prăbuşi, pentru că băncile sunt însemnate cu 666 iar banul este ochiul diavolului.

6. Dacă eşti roacker, ieşi la fundu gol pe stradă. Pentru că dacă te îmbraci în negru după aia vei purta doliu. Adică va trebui să defilezi cu un tricou roz cu Hello Kitty.

7. Dacă deţii vreo pisică neagră pe acasă ori dacă te întâlneşti cu vreuna pe stradă, aia e Satana în persoană! Ia-ţi avânt şi dă-i un şut în partea dorsală cât să capete o altitudine optimă pentru a fi reperată de scutul antirachetă de la Deveselu. Aşa vor vedea şi ruşii că nu avem nimic cu ei.

giphy (5)

8. Freacă-te foarte, foarte, foarte bine la subsuoară şi pe gât cu usturoi Made in China, pentru a ţine spiritele rele la distanţă. Pentru rezultate mai bine, înfinge-ţi câte un căţel de usturoi şi în urechi, buric – orice alte orificii mai deţii. Musai gargară cu mujdei! Iar dacă oamenii încep să să înverzească şi pice la pământ pe lângă tine, nu te panica! Iese necuratu’ din ei. Şi sper că circuli cu mijloacele de transport în comun, nu cu maşina personală, ca să ai ghinionul vreunui accident…

9. Scrie o postare lungă pe Facebook despre toate nenorocirile care ţi s-au întâmplat astăzi. Asta după ce te-a dat şef’tu afară pentru că ai frecat (iar) duda toată ziua pe Facebook, colegii ţi-au pus laxative în mâncare/băutură doar ca să nu te mai audă cum mănânci rahat despre Vineri 13 iar la ştirile PRO TV de la ora 5 derulează un reportaj despre genocidul gazărilor cu usturoi.

10. Dacă eşti bărbat, du-te neapărat la iubită, nevastă ori prima femeie pe care o întâlneşti şi spune-i următorul banc:

„Vorbesc doi prieteni:

– Ce înseamnă mai exact ziua de Vineri, 13, de ce e cu ghinion?

– Pentru că în această zi se adună toate vrăjitoarele, ursitoarele și fac anumite ritualuri…

– Amice, ce îmi zici tu e vorba de 8 Martie, nu vineri 13!”

11. Astăzi, mai mult ca niciodată, chiar trebuie să faci…nimic! De principiu, dacă te naşti, botezi, căsătoreşti, coţăi, mănânci ori respiri în data de Vineri 13, fie mori, fie ai ghinion pentru tot restul vieţii tale. Pentru că moartea ori ghinionul cu siguranţă nu pot fi urmările celor de mai sus, în orice zi s-ar produce ele.

12. Dacă după toate acestea încă eşti panicat şi simţi că nimic nu funcţionează, apelează-l pe expertul rus (sau poate grec?) de mai jos, întru veselire şi ventilarea spiritelor rele!

13. Neapărat trebuie să le dai cunoscuţilor, prietenilor şi membrilor familiei acest articol. Altfel o să mori. Pentru că este Vineri 13.

Posted on 13 mai 2016, in Litera proprie and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s