Puişor, ce vrei să te faci când o să fii mare? Cercetător britanic, mami!


Nu sunt doar britanici, dar marea majoritate a articolelor care anunţă rezultatele şoc ale celor mai recente studii vitale omenirii cam aşa încep: „Cercetătorii britanici au descoperit, conform unui studiu de ultimă oră, că…”.

1. Apa este udă.

2. Burta de bere nu e de la bere.

3. Telefonul mobil se poate încărca dacă te pişi pe el, după ce ai băut berea care nu îţi cauzează burta de bere, astfel cum am stabilit deja la punctul 2. (ăsta e pe bune)

4. Sexul trebuie făcut o dată pe săptămână pentru o căsnicie de lungă durată. Sau niciodată. Whatever.

5. Înjurăturile te scapă de durere (şi ăsta e pe bune). Aia pe care o ai când ţi se stafidesc organele intime, respectând rezultatul studiului de la punctul 4.

6. Persoanele cu Rh negativ sunt extraterestre. Ştiam eu că sunt o spezială! Dăăăăă…bală la colţul gurii, zâmbet retard. (altul care e pe bune)

7. Dacă mănânci castraveţi muraţi alături de castraveţi verzi, s-ar putea să spargi buda în două – excepţie făcând o anumită persoană din clanul Hogaş care deţine un stomac extraterestru, deşi nu are Rh negativ. Care te simţi? .

8. Muierile deştepte riscă să devină alcoolice. Am s-o iau ca pe un compliment. Gagicile, rămâne diseară la bere la 18:30, da? (aşa zice cercetătorii britanici aici)

9. Pinguinii sunt un exemplu de fidelitate. Pentru că se văd foarte rar. Şi nu prea au ce altceva să f…luocoşească acolo. Plus că le îngheaţă, la temperaturile alea. (chiar Esca a prezentat acest studiu)

10. A, şi desigur, vitaminele nu vindecă cancerul.

Hai nu mă-nebuni! Seriuooooos?

Bubuie internetu’ de astfel de concluzii ştiinţifice, bazate pe munca titanică a celebrilor cercetători britanici, care îşi consumă esenţa vieţii ani la rândul şi nu mai ştiu de casă, masă şi pat, doar ca să lumineze bobulaţia bământului. Iar eu am aşa un sâmţ că cercetătorii ăştia britanici sunt plătiţi circa şi ceva mai bine decât mine, în acest sens.

Aşa că, dragii moşului, dacă vă întreabă cineva ce vreţi să vă faceţi când o să fiţi mari, strigaţi voios şi în cor: „Cercetători britanici!”. Conform ultimului studiu realizat de aceştia, frecarea dudei şi prostirea mulţimii întru scopuri de amuzament tâmp sunt bănoase. Oricum articolele astea au mai multe laicuri şi clicuri decât alea cu nepotismul parlamentarilor, imunitatea notarilor şi aleşii noştri condamnaţi cu suspendare. Meh!

giphy (1)

Posted on 23 iunie 2016, in Litera proprie and tagged , , . Bookmark the permalink. Lasă un comentariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s